torsdag 17. desember 2015

Julekort - ferdig i siste liten

Puh! I år ble julekortene ferdig og sendeklare så vidt innenfor Postens leveringsgaranti.


I år hadde jeg en klar plan om å bruke en del av de søte og morsomme pippipene som er lagt ut som gratis digistamp på Kajsans scrapblog. Dette er delvis gjenbruk fra årets pakkelapper siden jeg kunne skrive ut og kutte motivene med rammer ut fra samme mal med Silhouette-maskinen min.


Det tar en del tid å fargelegge alle motivene med Copics. På et tidspunkt begynte de lyseste tusjene å gå tomme for farge. Turer til Bikuben er aldri gode nyheter for lommeboka, men jeg koser meg ;-)Måtte dobbeltsjekke noen ganger at motiv og tekst ble limt på riktig vei med dette motivet...


Jeg lager så og si aldri lager kort som er like, det blir for kjedelig. Derfor blir er det fint med forskjellige motiver. Haugen med ferdig printede motiver inneholdt også noen ark med motiver jeg har kjøpt ferdig fargelagt fra Lili of the Valley for noen år siden. I år ble det 61 julekort og da er det fint å spare litt arbeid...På leting etter litt inspirasjon falt jeg pladask for en katt som leker med juletrelysene, det ble fort en del av digistampsamlingen min.

Christmas Light Kitty fra Aurora Wings
1 kommentar:

  1. Her var det mange fine kort :-)
    Ønsker deg en fin uke.

    Klem Kirsten :-)

    SvarSlett