tirsdag 4. desember 2012

En liten juleutfordring

"Lag et kort, tag, prosjekt eller layout - hva du måtte ønske - med tema Jul. Prosjektet må inneholde noe rødt".

Denne utfordringen fra Bikubens blog er ikke vanskelig å kaste seg på fram mot jul. Røde farger er ofte med i julekortene mine. Førjulstida er travel og dette er en god anledning til å vise at det finnes hjelp når tiden ikke strekker til tidkrevende fargelegging med copics.



Lili of the Valley har mange nydelige stempler, men de har også ferdig fargelagte "Die Cut Designs". Dette er ark med seks forskjellige ferdig fargelagte motiver (som også finnes i stempel). I dette kortet har jeg brukt et motiv fra 'Tis the Season. Filmstripen har jeg kuttet i rød Bazzil ved hjelp av Silhouette SD. Det samme er snøstjernene. Grunnkortet er helt hvitt og det harmonerer fint med bakgrunnen i motivet. Mønsterpapirene er hver sin side av Bildmålarna i Korskrogs Frosty Christmas - Christmas Love.

Når filmstripen først er laget i Silhouette Studio, er dette et relativt raskt kort å lage. I tillegg er vekten lav, og kortet så flatt at det lett lar seg putte i en konvolutt. Begge deler er jo viktig når man skal sende mange julekort med Posten...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar