søndag 25. juni 2017

Ut på ny tur, aldri sur!

Temaet er brukt før, men mottoet kan ikke gjentas for ofte. Nå stemmer det ikke helt på mottakeren av dette kortet. Han er ikke alltid så fornøyd med å bli dratt med ut på tur, men når han først er på tur ser han ut til å kose seg (selv om han aldri vil innrømme det...)


Motivet er en digital tegning av en guttespeider som jeg fant gratis på en nettside og har fargelagt med Copics.

Treplankene er CR1348 fra MarianneDesign. Disse er stanset ut og embosset i lys brun Bazzil før jeg har brukt svamp til å fremheve den embossede trestrukturen med ulike brunfarger.

Det er skikkelig pirkete å bruke så mye tekst på et kort. Bokstavene (Die-04 og 05 fra KaBoks) er små og det gjør det vanskelig å lime dem på. Jeg har noe selvklebende papir, men det synes jeg limer dårlig, så da blir det tålmodighet, pinsett og ZipDry-lim.


Gratulasjonshilsenen er laget i PSE og skrevet ut på et litt tykt papir. Deretter er den klippet ut med en liten spiss saks og limt på med limputer.


Kortet passer godt som bidrag til Hjertebodens Juniutfordring "Gå planken"; her er det jo både gåing og planker ;-)
Leverer også til Crafting by designs "Anything goes"; her gås det jo til gangs ;-)
Det er heller ingen tvil om at en speider på tur i kortermet og shorts gir sommerfølelsen, han er kanskje ute på hike under sommerens speiderleir? KaBook utfordring #14: Vi feirer sommeren

4 kommentarer:

 1. Stilig kort :)
  Ja det e litt av eit pukkarbeid med lause bokstavar .. Men du har gjort ein god jobb ♥
  Takk for at du deltek i Hjerteboden si utfordring :)
  God sommar frå DT-Audhild

  SvarSlett
 2. Herlig kort. Og du har bare fått alle elementer til og passe helt perfekt sammen. At bokstavene til kaboks kan bli litt små er jeg enig i, men det er jo en herlig størrelse. Men du ga meg en ide til en tutorial som kan gjøre det enklere, så tusen takk, også håper jeg at den vil hjelpe noen bare jeg får laget den :-)
  Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Gode tips for håndtering av små bokstaver tas i mot med takk. Selv om det er fiklete å bruke dem, gjør KaBoks-bokstavene det mulig å skrive mer enn bare to ord på et kort - og har norske bokstaver. Det gjør dem til en favoritt :-)
   De fleste andre alfabeter egner seg ikke til mer enn ett til to ord per kort.

   Slett
 3. Jeg syns du har mestret å bruke bokstavene til tross for at de er små, kjempe kult å lage såpass med tekst på et kort. Håper kortet ga mottager motivasjon for mer turgåing. Tusen takk for at du lekte med oss i KaBoks.

  SvarSlett