onsdag 21. desember 2016

Frem fra glemselen til jul

Det er julefri - endelig! Julekortene ble laget litt i siste liten i år, men jeg rakk Postens frist så vidt.

Jeg har en eske med ferdig fargelagte motiver, noen har ligget der leeeenge. Esken har vært redningen i tidsnøden mange ganger, men behovene for julemotivene kommer ikke like brått på som behovet for andre motiver. Nå tok jeg dem frem.

Nissen er et stempel fra Panduro. Snø-ringen er stanset ut fra
EVA foam sheets med Snowflake Circle (FindIT).

Disse motivene er fargelagt med Twinkling H2O, litt rart å se dem, tror det må være minst 5 år siden sist jeg brukte denne fargeleggingsmetoden. Tidligere i høst fikk disse fargene et nytt hjem via Finn.no og når jeg så motivene var det ikke fritt for at jeg angret bittelitt...


Everest next?Penny Black
Musene fra Penny Black (Everest next?) er en favoritt til jul, de minner meg om musevisa. Kanskje er det ungeflokken til musemor? Til disse kortene med  brukte jeg sirkel dies for å kutte ut vinduer slik at bare enkelte av musene vises på forsiden. Dermed blir innsiden en liten overraskelse til mottakeren. Både tekst og snøflak  er stanset ut i hvitt papir (God Jul Dies liten - Scrapmagasinet, God Jul 21 - KaBoks, Frosty Border - Memory box og Frosty Corner - Wildrose studio).


Musa som jeg innbiller meg at titter på stjernene har fått være med på mange av mine julekort opp i gjennom årene. Det heter egentlig Thinking of you (Penny Black). Smånissene som pynter juletreet er fra Panduro.

Dette passer fint med utfordringene:

4 kommentarer:

 1. Så flotte julekort!
  Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping sin juleutfordring, ønsker deg ei fin jul!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 2. Eg rakk ikkje posten sin frist den 16 des, men julekort sendt til Flekkefjord og Ørsta den 20.12 kom fram den 23 :D
  Fine julekort du har laga ♥
  Takk for at du deltek i Papirlosjen si utfordring ♥
  DT-Audhild

  SvarSlett
 3. Nyydelige kort! Likte spesielt godt det runde som så ut som en snøkule! Takk for at du deltar i Papirlosjen sin jule-utfordring. Stor juleklem fra DT-Synnøve

  SvarSlett
 4. Koselige julekort. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett