tirsdag 15. november 2016

En gang speider...

Nå er det veldig lenge siden sist og det har sin forklaring. Jeg har flyttet. Dessverre er det slik at kort- og scrappeutsyr egner seg dårlig på prospektbilder og under visning, så det var noe av det første jeg måtte pakke ned. Det ble maaange esker 😅

Det tok jammen litt tid å pakke ut igjen. Noe har forsvunnet på mystisk vis, men det meste er nå på plass i et nytt og større hobbyrom.

Nevøen min fyller ni år. Han er en ivrig speider og det synes en gammel speider er gøy. Temaet for årets bursdagskort ga seg selv siden Simen kom rett fra speidertur til familiefeiringen. Det måtte bli et speiderkort. På nettet fant jeg noen gratis fargeleggingssider med speidermotiv. Slike motiver fungerer ofte like godt som digitale stempler.


Dette motivet synes jeg var morsomt. Skriveren min kranglet litt, men lot seg til slutt overtale til å spytte ut motivet. På tide å børste litt støv av Copicstusjene; men her manglet jeg helt klart en viktig farge. Nevøen min er KFUM-speider og den litt sære skjortefargen finnes ikke blant mine tusjer. Etter litt prøving og feiling falt valget på lag på lag med B95 og B97 oppå YG03. Nært nok!

Resultatet. Litt grønnere enn i virkeligheten.
Navnet og tallet er stanset ut med alfabetet Studio fra QuickCutz. Trærne er Marianne Designs LR0378.

Gaven var selvfølgelig Speiderboka, den må alle speidere ha: Alltid beredt!

Leverer denne som bidrag til Scrappelysts grublis for november - Clean and simple.

3 kommentarer:

 1. Så stilig motiv og flott kort.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 2. Herlig CAS kort til speidernevøen.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett