fredag 23. desember 2016

Når nettene blir lange og musa trekker inn

Det er kanskje litt rart å bli inspirert av en julesang til et bursdagskort, men min søster har bursdag rett oppunder jul og det meste går i jul for tiden. Derfor har jeg prøvd å lage kortet så lite julete som mulig. Det er tross alt ikke et julekort, selv om det er inspirert av musevisa.Når nettene ble lange og kulda satte inn ble huset til søsteren min invadert av mus. Det har aldri gått så mange i fella som i år. En katt hadde storkost seg og vært hjertelig velkommen om man spurte søstern og nevøene mine, men svogeren sier nei. Da ble det kort med pusekatt i stedet.


Pusekatten er et gratis digistamp fargelagt med Copics i varme gråtoner (W1, W3, W5, W7, W9). Musene er fra Penny Black (Everest next?) og fargelagt med Twinkling H2O.

Musene er gode klatrere...

En annen inspirasjonskilde er Lori Withlocks Pop-up Box Cards. Her kan man spare mange timer hvis man har Silhouette kuttemaskin. Det har jeg, men dette kortet er laget helt uten hjelp fra den.

Kortet har pop-up effekter i to lag.

Baksiden med plass til en hilsen.
Artig nok passer inspirasjonen til kortet godt sammen med Scrappelyst: Grublis for desember - inspirert av en sang.

4 kommentarer:

 1. Så flott og artig kort! Selv om det sikkert ikke er så veldig artig å bli invadert av mus vil jeg tro! Takk for at du deltar hos Scrappelyst!

  SvarSlett
 2. Morsomt mort og flott bretteteknikk :)

  SvarSlett
 3. Herlig kort. De små musene er jo bare så søte.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
 4. Så herlig bursdagskort.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett