onsdag 8. april 2015

Jakt(u)lykke


Dette kortet er laget til en jaktglad kollega som fylte 60. Ideen dukket raskt opp. Jaktlykken var litt dårlig i høst og det kan man jo ha litt moro med. Dermed startet jakten på et digitalt jegerstempel og det fant jeg hos Make it Crafty, sammen med mye inspirasjon til å kjøpe flere av stemplene deres for å sette dem sammen. Smart salgstriks!

Litt humor må det være...
 Til dette kortet er det brukt fire digitale stempler:
  • Hiding Deer and Duck ("pakke" med flere digitale stempler)
  • Grassy foreground
  • Hunting Dad
  • Snowy Alps
Å sette sammen flere digitale stempler til et større motiv gir nye muligheter. Det kan gjøres på flere måter, jeg bruker alltid Photoshop Elements, men i et tidligere innlegg om digitale stempler er det lenket til en fin veiledning for å bruke Word.

Baksiden er pyntet med hjort (DIE117-C fra IO).
Det gråspraglete papiret har jeg hatt liggende i mange år, etter at jeg var litt overivrig i innkjøpene på en tur i USA. På den tiden var det ikke like lett å få tak i ulike typer papir. Firkanten i midten på innsiden og baksiden av kortet ble maskert med papir og så ble rammen rundt stemplet med Dandelions (clear stamps) fra Lavinia Stamps. Etter hver sverting med svart stempelpute er det stemplet flere ganger for å få flere gråtoner.

Innsiden med god plass til signaturer, det likevel helt fullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar