lørdag 22. november 2014

Det snør, det snør

Snøfnugg er noe av det flotteste som finnes, tenk at naturen kan lage så vakre former av vann. Det finnes etter hvert mange snøfnuggformede dies og stempler i samlingen min. Det siste tilskuddet er en ganske komplisert die fra Impression Obsession (DIE093-X).

Vinterlig blått julekort.
Det første forsøket på å kutte gikk dårlig; det viste seg at det var et problem at den ikke kuttet ordentlig i midten av mønsteret. Normalt løser jeg dette med en skalpell, en god porsjon tålmodighet og nøyaktighet. Dette var ikke et alternativ denne gang; det ville tatt timer. Løsningen var å klippe ut en rund papirbit som jeg la oppå midten av diesen for å få mer trykk på midten. Det fungerte fint.

Juleglede.
Diesen kutter mange "snøfnugg i snøfnugg", noen av dem er ganske spinkle og dermed vanskelig å lime på kortene. Det er litt lettere dersom flere pusles sammen og limes på samtidig. Kombinasjon av ulike typer papir og farger gir en fin effekt.

Gjenbruk av et blått papir som det er kuttet et snøfnugg ut av.
De snøkledde kortene passer fint i utfordringene #11 - jul/snø hos Kreativ scrappingKort'o'manias Utfordring#119 Anything goes, så lenge det er jul og Card and scraps Udfordring #18 Julekort eller æske.

3 kommentarer:

 1. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Nydelige julekort.
  Tusen takk for ditt bidrag til Card and Scrap.

  SvarSlett
 3. Så lekre ! Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping.

  SvarSlett