søndag 15. september 2013

Bær til begjær?

En fin sommer = lav kortproduksjon. Ikke at jeg klager, en sånn sommer tar jeg gjerne neste år også :-) En fin sommer betyr også mye utetid, og da har jeg ofte med meg kamera. Når jeg endelig får satt meg ned for å lage noen kort igjen, er det naturlig å bruke noen av sommerens bilder.

Under en sykkeltur i Krokskogen med avstikkere til noen riktig fine kjentmannsposter havnet jeg på litt ville veier og snublet over modne molter på ei myr. Jeg innser at svært mange ville ha kastet seg over disse bærene - jeg tok frem kameraet i stedet. Tok bilder og gikk videre. Moltene fikk stå igjen til noen som ikke bare er opptatt av utseendet...

Tidligere i sommer tok jeg bilder av en molteblomst. Bildene av blomst og bær tenkte jeg at kunne bli en fin kombinasjon på et kort.

Tekststemplet har jeg laget selv i PSE, mønsterarket er Laced with Grace Plaid (Glitz) og rub-ons er Vine border (Basic Grey)
Bildet av kortet er tatt i lysteltet Jeg innser at jeg har litt å hente på å skaffe meg bedre belysning til lysteltet. Molteblomsten er slett ikke så utbrent som den ser ut til og lyset faller veldig ujevnt på kortet. Nå bruker jeg bare en vanlig halogenlampe med et blått filter for å fjerne gulstikket. Bildene blir mye bedre når de tas med dagslys. Bare så synd at det nesten alltid blåser for mye på verandaen til at teltet og kortene blir stående slik jeg vil!

Et bær jeg ikke klarer å la stå er markjordbær. Mmmmmm, så godt! Mobilkameraet fikk duge da jeg en fin julikveld plukket en håndfull søte røde bær. Jeg kunne ikke vente med å spise disse herlighetene til jeg fant et skikkelig kamera...

Mmmmmmmmmmmmm!!!
Jeg brukte bare et lite utsnitt av jordbærbildet som bånd på kortet. Jordbærpike-stempelet (Strawberry girl) er et digistamp fra Mo Manning som er fargelagt med Copics.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar