søndag 16. juni 2013

Skitt fiske!

Det har ikke blitt tid til å lage så mange kort i det siste, men når nevøen fyller åtte år må man bare finne tiden til å lage et fint kort.

Dette var en fin anledning til å bruke et digistamp som ble kjøpt fra Whimsystamps for mer enn et år siden: A great day to Fish. Litt synd at dette artige stempelet med en fiskende bever og elg har blitt liggende ubrukt så lenge. Motivet ble fargelagt med Copics og stanset ut med Spellbinders dies.

Som element hadde jeg lyst til å bruke en kalender. Det er noe jeg stadig har tenkt at jeg kunne lage i PSE, så da var det bare å sette i gang. Som vanlig ble jeg litt revet med. Strengt tatt var det bare nødvendig å lage kalender for juni, men da var det jo like greit å lage for hele året. Tanken var at disse kalendrene skal kunne brukes uansett år, så ukedagene er ikke tatt med.

Kalender for juni.
 Grunnkortet er laget med Bazzil, mens hovedpanelet og det turkise panelet er sei Crafts Glitzmas: All is merry and Bright. Ut fra navnet kan man jo få litt inntrykk av at dette er julepapir, men det er ikke mye julestemning over det...

Duppen på fiskestanga ble ofret for å gi motivet en rund form, men det var liksom noe som manglet. Løsningen ble å legge den til som et nytt element sammen med noen små fisker. Motivene ble til bobler ved hjelp av runde gjennomsiktige "dotter".


Rester av brodergarn har jeg mer enn nok av, hvorfor ikke bruke det på kort? Sammen med swirls (Sizzix Sizzlits Flourish #10) og noen små utstansede blomster med bling ble det siste hånd på verket.

Det ferdige resultatet.
Kortet er allerede overlevert og jeg var litt spent på om åtteåringen ville ta seg tid til å se på kortet. Det er jo som regel pakkene som står i sentrum...
"Se Mamma, bursdagen min er ringa rundt i kalenderen!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar