fredag 23. november 2012

Rudolf er rød på nesen

Til jul i 2010 falt jeg pladask for Karen Fosters Christmas Reindeer, men jeg ble aldri helt fornøyd med kortene. Da er det jo fint å ha et ekstra mønsterark i bakhånd. Med teksten til "Rudolf er rød på nesen" hentet ned fra nettet og litt jobbing i PSE var jeg klar for et nytt forsøk.

Her er et eksempel på julekortene fra 2010. Juletreet er kuttet med
Silhouette SD og teksten fra Norsk stempelblad.
Teksten til "Rudolf er rød på nesen" hadde forresten et første vers som jeg tror få gidder å synge, det var i hvert fall ukjent for meg. Mengden tekst måtte uansett kuttes litt for å få passe størrelse til det digitale stemplet med snøstjernebakgrunn som jeg lagde i PSE.

Første forsøk. Den runde teksten er inspirert av et stempel jeg så brukt på et kort
på nettet, men jeg var ikke fornøyd med teksten og lagde mitt eget i PSE.
Det ble både 10x15 cm og 14x14 cm kort denne gang. Størrelsen blir litt styrt av hva jeg har tilgjengelig av papir. Særlig hvis jeg deler opp 16x16 inch ark som grunnkort, da får man jo mer ut av arket med 10x15 cm...

Dette er nok min favoritt
Det ligger litt igjen fra da jeg begynte å lage kort. Det var nesten umulig å få tak i noe annet enn farget kopipapir; sånn lærer man å få mest mulig ut av det man har. Mønsterarket med Rudolf ble utnyttet til siste slutt denne gang også, jeg kastet bare en liten bit på 2x5 cm!


Siste rest av reinsdyra...
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar