søndag 21. februar 2016

Et annerledes dåpskort - Når jeg blir stor...

Dåpskort er ofte litt søte og lyseblå eller rosa, og litt kjedelige? En kollega bestilte et dåpskort som var litt tøft og gjerne morsomt. Det er en artig utfordring.

Når jeg blir stor...
Gutten i de alt for store klærne er lastet ned gratis fra Precious Moments coloring pages og fargelagt med Copics.

Teksten "Når jeg blir stor, skal jeg" er laget med en god gammeldags Label maker kjøpt på Panduro. Broren min hadde en sånn da vi var barn og jeg var veeeldig misunnelig. Nå har jeg endelig min egen, og kan bruke den så mye jeg vil!

Label maker tapen har egentlig lim, men erfaringen er at den sitter dårlig på papir, så jeg pleier å sette på et par glue-dots for å være sikker på at de ikke faller av.

Innsiden har fått et hvitt panel for å gjøre det litt lettere for giveren å skrive.
Noen av stjernene er limt på med limputer for å få litt "dybde". Navnet er stanset ut etter at det er lagt på et lag med Adhesive Transfer Sheet. Da er det bare å ta bort beskyttelsespapiret når de litt små og tynne bokstavene skal limes på. Rammene er tegnet på frihånd.

Resultatet er ikke et tradisjonelt dåpskort, og det virket som bestilleren var godt fornøyd. Hyggelig er det også at hun ser verdien i alt arbeidet som er lagt ned i denne type kort. Vanligvis synes folk at det er dyrt å betale mer enn man betaler for å kjøpe et masseprodusert kort i butikk, denne gangen fikk jeg mer enn jeg ba om. Selv om kortlagingen bare er en hobby, er det stas å få dekket litt mer enn materialene.

Her er det mye lag på lag som passer fint med Card and Scraps Udfordring 112 lag på lag.

2 kommentarer:

 1. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Så flott kort :)
  Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap.

  SvarSlett