søndag 10. februar 2013

In vino veritas

In vino veritas - I vin er det sannhet...

En vinelskende venn har fyllt 40, sånt blir det nytt kort av. Å lage kort til menn synes jeg er noe av det vanskeligste jeg gjør. Særlig siden de fleste stemplene er litt for søte. Heldigvis finnes det noe brukbart i samlingen; Inkadinkado har et flott stempel med et vinglass.

På nettet fant jeg et gammelt kart over Italia i god oppløsning som ved hjelp av PSE11 fikk sephiatoner. Nå manglet jeg bare et tekststempel som passet til temaet. Det tar litt tid, men jeg liker å lage tekststempler selv. Fordelen er at det blir slik jeg vil ha det, både i størrelse og innhold.

Stempelet er skrevet ut på gullpapir og kuttet med Silhoette SD. Nå er ikke gullpapiret som ble brukt spesielt egnet for Silhouette. Det ødelegger klebeevnen til kuttematten med glitteret, derfor jeg fant en gammel matte. Klebingen var allerede for dårlig på matta, så maskinen kuttet litt skjevt og jeg måtte ofre den ytterste ringen med en saks. Resultatet ble likevel bra.


Gaven sto i stil med kortet; gavekort på Mathallen og en god olivenolje spesialimportert fra Kroatia. Det passer veldig bra med serveringen på festen. Jubilanten hadde kalt inn familien og laget en nydelig treretters til over 40 gjester. Middagen ble startet med en Mojitosfære. Jubilanten  kalte det nerdete - det hadde han kanskje rett i, men det var veldig godt!

En liten smakseksplosjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar