fredag 31. august 2012

Jeg blogger!

Dette har jeg tenkt lenge på - kanskje alt for lenge, men nå er bloggen opprettet og et par dørstokkmil unnagjort. "Hvorfor gjør du det ikke, det er jo lett" sa en kollega, og hun hadde i grunnen rett. Det er et nytt univers, med nye ting å lære og det går vel bra?

Jeg har laget kort siden det eneste papiret man fikk tak i var kopipapir og litt farget kartong. Fra å bruke det papiret jeg fikk tak i, er det nå vanskelig å velge i en overflod av flott papir.


Det finnes dessverre ikke bilder av de eldste kortene (fra ca 1989-1997), men det er lett å se at det har vært en utvikling.

Rent og enkelt er kanskje det som betegner de fleste kortene mine. Med få unntak er ingen helt like og jeg forsøker å holde vekten på kortene lav. - Kortene må jo kunne sendes i posten, det er er jo mye hyggeligere med et kort enn en tekstmelding!
Jeg er også glad i å ta bilder og bruker dem gjerne i kortene mine.
Planen er å bruke bloggen til å vise noen av kortene mine og kanskje litt av andre hobbyer som foto og håndarbeid. Kanskje kan jeg inspirere noen andre? Jeg finner i hvert fall mye inspirasjon i å kikke på andres kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar